Sunday, 9 December 2012

Persiapan untuk sekolah

Assalamualaikum..
Tak sangka cuti sekolah tinggal lagi 3 minggu kan ! Cepat kan masa berlalu..

Korang semua dah beli barang sekolah ? 
Kalau dah,apa yang korang beli ?
Ciepah belum beli lagi sebab ayah asyik kerja je and ibu tak laratlah nak keluar ni..
Jadi,tak tahulah bile boleh beli ni..
Tapi Ciepah dah beli tudung dan buku-buku sekolah jer..

Cuti ni korang pergi holiday kat mana-mana tak ?
Ciepah tak pergi mana-mana pon..Balik kampung pon tak..
Korang pergi holiday kat mana ? Cer cite sikit..
Ciepah nak dengar jugak..Mana tahu,dapat rasa feel time korang cuti jugak..Hehe.

Oklah,sampai sini je tau..Nanti kite jumpa lagi..Tata


2 comments:

Syaza Syahira Ridzuan said...

Tak beli apa2 lagi utk adik yg thn dp f4.Cuti pun tak pergi mana2.huhu..

Hi, jemput singgah ke blog QIOS. Ada macam2, art decoration,pre-loved,men apparel,accesory,tips and lot more! Jemput ye..
www.qiostestblog.blogspot.com

Muhammad Zul Fahmi said...

assalamualaikum.saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi, datanglah ke blog saya dan jadilah salah satu follower.ini linknya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/